Na 34 jaar met plezier gewerkt te hebben bij DHL is Eric opzoek naar een andere baan.  Eric is een loyale werknemer. Hij gaat graag zelfstandig, zorgvuldig en anlaytisch te werk.  Momenteel is hij opzoek naar werkzaamheden in een rustige omgeving. Je kunt hierbij denken aan het schrijven van protocollen en handboeken, backoffice werkzaamheden of lichte inpakwerkzaamheden in een cleanroom omgeving. Hij is per direct beschikbaar.

2020 - heden
Supervisor Customs Import, DHL Express Werkzaamheden: Coachen en motiveren van medewerkers, voeren van personeelsgesprekken en het houden van structureel werkoverleg. Sturen op en het behalen van de vastgestelde KPI's. Optreden als vraagbaak voor het team. Trainen en opleiden nieuwe collega's als douane declarant. Voortgang van het importproces bewaken, signaleren van knelpunten en issues in dit proces. Het doen van verbetervoorstellen aan de douane- en operationele afdelingen. Waarborgen kwaliteit van dit proces en het behalen van kwaliteitsnormen
2017 - 2020
Supervisor Customs Clearance support NL, DHL Express Werkzaamheden: Coachen en motiveren van medewerkers, voeren van personeelsgesprekken en houden van structureel werkoverleg. Behalen van de vastgestelde KPI's. Bewaken van: voortgang werkzaamheden, kwaliteit van het werk, aanzuivering douane documenten, verzoekschriften tot teruggaaf. Interne bedrijfsvoering coördineren, opstellen en bewaken van procedures
2012 - 2017
Supervisor Customs Benelux, DHL Aviation Werkzaamheden: Coachen en motiveren van zowel BE als NL medewerkers, voeren van personeelsgesprekken en houden van structureel werkoverleg. Voortgang van de werkzaamheden bewaken. Bewaking van de kwaliteit van het werk en het behalen van de vastgestelde KPI's. Interne bedrijfsvoering coördineren, bewaken en opstellen van procedures.
2006 - 2012
Customs Project en performance officer, DHL Express Werkzaamheden: Ondersteuning customs projecten en nieuw te ontwikkelen systemen. Begeleiden van geïmplementeerde en gewijzigde systemen, geven van trainingen en het opstellen van werkinstructies. Signaleren van knelpunten in werkprocessen en het geven van verbetervoorstellen.
2003 - 2005
Senior declarant, DHL Express Werkzaamheden: Opmaken en analyseren van rapportages en douane aangiften. Beheren en optimaliseren van douane applicaties, beheer parameters. Het adviseren en informeren over douanezaken aan interne en externe klanten.
1994 - 2002
Customs Quality declarant, DHL Express Werkzaamheden: Bewaken, controleren en indienen van alle douane aangiften. Voorbereiden, bespreken en opstellen van verzoeken tot teruggaaf van BTW en Invoerrecht. Opstellen van bezwaarschriften.
1989 - 1993
Douane declarant, DHL Express Werkzaamheden: Opmaak en afhandeling van Nederlandse in-en uitvoeraangiftes
1980 - 1989
Douane declarant, Vreijsen, Hazeldonk Grens Werkzaamheden: Opmaak en afhandeling van Nederlandse en Belgische in-en uitvoeraangiftes.
1990 - 1991
Declaranten diploma, Evo
1975 - 1980
Mavo Behaald
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl