Fabian is een Open, klantgericht, doelgericht en sociaal persoon. hij is te omschrijven als dienstverlenend, contactvaardig, creatief, probleemoplossend, hulpvaardig, communicatief, geduldig, positief, energiek, collegiaal en heeft veel humor.

2019 - Heden
Koerier - Werkzaamheden: Sorteer proces van leveringen van de routes in de bussen plaatsten op postcode - Het leveren/ophalen van pakketten/documenten bij B2C, B2B - Op juiste wijzen de douane documenten + AWB formulieren controleren en verwerken.
2018 - 2019
F&B supervisor - Werkzaamheden: Het aansturen en begeleiden van F&B team in een 4 sterren hotel met 419 kamers, 3 restaurants een bar, banqueting en roomservice - Meetings en events zorgdragen en uitvoeren van de 20 zalen in het hotel - Bus shuttle rijden naar Schiphol, om gasten, crew op te halen of weg te brengen - Zorgdragen voor de dagelijkse werkzaamheden in en rondom de outlets en meetingsrooms - Kassawerkzaamheden met POS van SAP systeem - Stagiaires en leerlingen begeleiden via SVH leermeester - Sollicitatiegespreken voeren - Het uitvoeren van audit checks volgens HACCP standaards.
2012 - 2018
Reisbegeleider - Werkzaamheden: Begeleiden van toeristen tijdens de dag tours en rondreizen - Zorgdragen voor het algehele verloop van de reis, van het verzorgen van de hotelkamer tot het gidsen in de Archeologische zones - Kennis van Cultuur, historie, geloof, gastronomie, natuur van de bezochten plekken - Het verlenen van EHBO waar nodig is en instrueren van reizigers m.b.t. veiligheid.
1999 - 2011
Assistent Store manager, HMS-Host - Werkzaamheden: Het aansturen en begeleiden van circa 23 medewerkers per dienst op een afdeling van ongeveer 100 medewerkers. Het bedrijf heeft 60 afdelingen met in totaal meer dan 1100 medewerkers - Sollicitatie, (tussen)evaluatie, gesprekverslagen en exit gesprekken voeren - Roosters (in)plannen, uren registreren - Bestellingen maken, goederenstroom controleren, contact maken met leveranciers - Het samen met de interne kwaliteitsdienst verzorgen van naleving van het hygiënische werkplannen. - Het uitvoeren van audit check volgens HACCP standaards - Het samen met F&A verzorgen van de naleving van kassa instructies, het uitvoeren van kassa controles en het met medewerkers bespreken / oplossen bij kassa verschillen - Het maken van het budget volgens KPI model inclusief het uitvoeren van controles.
1999 - 2000
Countermedewerker bij HMS-Host
1997 - 1998
Horecamedewerker en promotiemedewerker
1997 - 1997
Medewerker bij MLC B.V. - Werkzaamheden: Assisteren van monteurs bij werkzaamheden buiten dienst - Monteren, lassen van metalen constructies voor de offshore - In buitenland (Berlijn en Londen) assisteren voor het installeren van verwarmingselementen voor de kassenbouw.
1993 - 1996
Machinist aan boord - ‘’Trenchsetter” - Werkzaamheden: In de machine kamer assisteren van machinisten voor verschillende werkzaamheden - Assisteren van de elektricien aan boord met aanleggen van telefoonlijnen tot tl-lichten vervangen - Assisteren van de crew op de brug met inventariseren van de magazijn tot en met hogedrukspuiten van de helideck - Assisteren in de kombuis met de voorbereiden maaltijden voor de crew.
2014 - 2014
La Salle Universiteit te Cancun , Mexico - Opleiding Vergunning Algemene Reisleider in Mexico
2011 - 2011
World Travel School te Rotterdam - Toeristisch Medewerker, Reserveringsmedewerker - Reisadviseur, Medewerker Inkoop etc.
1997 - 1998
Middelbare Toeristisch Recreatief Onderwijs R.O.C. Leiden
1994 - 1996
MBO Grafisch Lyceum te Rotterdam
1989 - 1994
Mavo Huygens Lyceum te Voorburg
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl