Graag stellen wij u voor aan Gillian, een ervaren recruiter die op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

Kernkwaliteiten die Gillian omschrijven zijn positief, empathisch, sociaal, open minded, teamplayer en creatief. Hij zoekt een nieuwe uitdaging in een innovatieve organisatie waar persoonlijk contact, kwaliteit en dienstbaarheid in het DNA terug te vinden zijn. Gillian is een verbinder en komt goed tot zijn recht in een organisatie die gericht is op de mens.

2021 - heden
Managing consultant International Recruitment - Ontwikkelen van een nieuw specialisme en internationale recruitment op de kaart zetten. Samen met de Business development directeur een plan opstellen en uitvoeren om internationale werknemers te werven en deze bij bestaande en nieuwe klanten van te detacheren. Zowel intern en extern deze nieuwe dienstverlening organiseren en promoten.
2018 - 2021
Operations Manager - Managen, coachen en adviseren van licensees (40) en werknemers (10) verspreid over 20 landen door geheel Europa. Recruiters en Business developers begeleiden, assisteren, coachen en support aanbieden. Directe communicatie lijn naar de CEO en eigenaar betreffende de resultaten en middelen die nodig zijn om de organisatie succesvol te maken/houden.
2014 - 2018
Senior consultant / Business partner - Uitbreiden van recruitment services naar zowel klanten als kandidaten. Naast de gebruikelijke young professionals ook de meer ervaren personen bemiddelen bij top hotels, resorts, catering & events en top restaurants. Het aantrekken van attractieve nieuwe klanten en kandidaten binnen deze sector op internationaal gebied. Het uitbreiden van de services en nieuwe business, tevens collega recruiters hierin opleiden en begeleiden. Het bezoeken van verschillende events op scholen en beurzen in binnen en buitenland.
2008 - 2014
Senior Consultant - Bemiddeling van (senior) managers in Sales, Human Resources & F&B afdelingen bij verschillende multinationals en SME’s in the EMEA sector. Financiele en contractuele afhandeling voor zowel klant als kandidaat. Project Manager voor key accounts met grotere projecten zoals pre-openings. Direct rapporteren aan de Managing Director / Eigenaar. Adverteren, E-recruiting, netwerken, internet research, events bezoeken ook als standhouder. Ontwikkeling van processen; nieuwe business aantrekken en bestaande onderhouden.
2001 - 2008
Senior Programma Manager / Internal Trainer - Laten groeien van het netwerk en aantrekken van partner organisaties. Creeren van events om te informeren, presenteren, aantrekken en selecteren van kandidaten die geschikt zijn voor het netwerk van de organisatie middels internationale recruitment events. Begeleiden en coachen van nieuwe werknemers binnen de organisatie en partner organisaties de processen en standaarden uitleggen en bewaken. Dagelijks handson zowel stagiaires als meer ervaren consultants beter maken en teaching by giving the right sample. Elke recruiter begeleiden in het behalen van de maandelijkse targets van 6 tot 8 plaastsingen per maand.
2000 - 2001
F&B Management trainee
1999 - 2000
Junior Recruiter
1998 - 1999
Projectleider / planner bij een horeca dienstverlener.
1996 - 1998
Chef de Rang
1995 - 1996
F&B trainee bij een hotel
1993 - 1995
Diverse traineeships bij hotels en restaurants.
1997 - 2022
Human Resource - Hogeschool Zuyd Sittard
1993 - 1996
SVH - Gilde Opleidingen Sittard Food & Beverages / gastheerschap
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl