Ik ben een gemotiveerde en enthousiaste werknemer met ervaring in verschillende sectoren. Hoewel mijn eerdere functies verschillend waren, hadden zij gemeen dat hierin een beroep werd gedaan op mijn uitstekende communicatie- en onderzoeksvaardigheden.

Karaktereigenschappen:  Zelfstandigheid, Georganiseerd en Betrouwbaar.

2017 - heden
Beschermingsbewindvoerder Afwikkeling van de financiële zaken van cliënten, waaronder de telefonische en schriftelijke verwerking van binnenkomende correspondentie en vragen van cliënten dan wel diverse betrokken instanties. Aanvragen van verschillende regelingen, zoals bijzondere bijstand en kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. Contact onderhouden met de rechtbank voor o.a. van de periodieke rekening en verantwoording, vijfjaarlijkse evaluaties en diverse zittingen. Recent het inrichten en onderhouden van het Kluwer Avanzer aangifteprogramma voor de aangifte inkomstenbelasting.
2016 - 2017
Budgetconsulent Afwikkeling van de financiële zaken van cliënten, waaronder de telefonische en schriftelijke verwerking van binnenkomende correspondentie en vragen van cliënten dan wel diverse betrokken instanties. Aanvragen van verschillende regelingen, zoals bijzondere bijstand en kwijtschelding van gemeentelijke belastingen. Contact onderhouden met de rechtbank voor o.a. van de periodieke rekening en verantwoording, vijfjaarlijkse evaluaties en diverse zittingen.
2008 - 2010
Master Nederlands recht, specialisatie Privaatrecht en strafrecht Rijksuniversiteit Groningen
2003 - 2008
Bachelor Nederlands recht Rijksuniversiteit Groningen
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl