Mandy is een enthousiaste vrouw die een functie zoekt waar ze bij voorkeur in de middag en avond kan werken. Ze zoekt een licht administratieve baan, licht inpakwerk in de regio Waalwijk. Ze heeft ervaring in de logistiek, in de catering en ze heeft als verkoopster gewerkt. Mandy omschrijft zichzelf als een loyale en veelzijdige vrouw. Ze is perfectionistisch. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en ik gek op dieren.

Mandy is per direct beschikbaar voor werk of een stage.

2017 - heden
Logistiek medewerker; Billing en orderpicken, werkzaamheden afdeling retouren en controleren van goederen, stickeren van goederen en administratieve werkzaamheden en probleemoplossing.
2013 - 2017
Cateringmedewerkster: Diverse catering werkzaamheden, Het maken van diverse koude en warme lunch gerechten ,, overname taken leidinggevende bij afwezigheid, diverse administratieve werkzaamheden, opmaken van de kas ,verzorgen van bestellingen , voorraad beheer, verzorgen van koffie/thee/lunch tijdens vergaderingen en bijeenkomsten, schoonmaken en vullen van koffie en voedselautomaten, temperaturen van producten en invullen van HACCP-lijsten , controleren schoonmaaklijsten .
2012 - 2013
Verkoopster; Verkoop aan consumenten, verstrekken van informatie en geven van adviezen m.b.t. producten, bestellen van producten , opmaken van de kas en administratie.
2011 - 2012
receptioniste ( stage): In- en uitchecken van gasten, inplannen arrangementen, ontvangen van relaties en aannemen telefoon, verstrekken van informatie over o.a. schoonheidsbehandelingen en arrangementen en afhandeling post en email.
2007 - 2009
Administratief medewerker: Ondersteunende werkzaamheden, ontvangen van relaties en aannemen telefoon, beantwoordt vragen van klanten over orders en services, probleemoplossing voor chauffeurs en voorziet klanten van transport- en zending gegevens en order statussen.
2008 - 2009
Algemeen medewerker, planning en organisatie van werkzaamheden, takenlijst maken nieuwe werknemers, diverse schoonmaakwerkzaamheden en voorraad beheer.
2006 -
Hutsteward; Opmaken tafels en verzorgen van buffetten , passagiers ontvangen aan boord en wegwijs maken, entertainen van gasten , schoonmaken van hutten en opmaken bedden en maaltijden en consumpties serveren
2001 - 2008
Catering: Maken van koude en warme lunch gerechten, verzorgen buffetten, diverse administratieve werkzaamheden, verzorgen van bestellingen, voorraad beheer, schoonmaken en vullen van koffie en voedselautomaten, temperaturen van producten en invullen van HACCP-lijsten ,notuleren vergaderingen, controleren schoonmaaklijsten,, aansturen van het schoonmaakpersoneel en de eventuele werklieden met betrekking tot reparaties en kluswerk en spoelkeuken.
1998 - 2000
Logistiek medewerkster: diverse magazijn werkzaamheden, orderpicken , inpakken en stickeren van goederen en controleren van goederen.
-
2016 -
MBO Gastvrouw
2001 - 2013
Diverse cursussen 2013 Cursus Sociale hygiëne 2003 Creatieve bereiding van lunch gerechten 2002 Cursus klantenoriëntatie 2002 Cursus werken in teams 2001 Cursus klantencontacten/ klantengerichtheid 2001 Contractcatering medewerkster B
1994 - 1998
Mavo
-
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Hugo van der Goeslaan 2-8506
5613 LG Eindhoven

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl