Marij sport graag in haar vrije tijd, van sportschool tot hardlopen. Zij houdt van humor in het werk en collegiale aandacht en interesse kan ze zeer waarderen. Marij is flexibel qua werktijden, houd van werken in een multidisciplinair team maar kan ook goed en fijn zelfstandig werken. SKJ geregistreerd.

2018 - heden
AMBULANT HULPVERLENER - Werkzaamheden: Begeleiden en hulp bieden aan ouders en kinderen met diverse psychosomatische problematieken in de leeftijd van 0 – 18 jaar, Voornamelijk in de thuissituatie - Problematieken variërend van hulp aan ouders met prikkelgevoelige/huilbaby, kind met zindelijkheidsproblematiek, met slaapproblemen, eetproblemen en algemene opvoedingsproblematiek - Behulp makend met methodieken o.a. vanuit de systeemtheorie, cognitieve gedragstherapie, hechtingstheorie, Happiest Babymethode.
2008 - 2018
OUDER/KINDBEGELEIDER BOBY-GROEP - Werkzaamheden: Hulp bieden aan ouders van kinderen van 0 – 4 jaar - Ouders versterken in hun opvoedvaardigheden, competentie- en vraaggericht werken - Gebruik makende van verschillende therapeutische technieken (zoals systeemgericht werken) en vanuit diverse achtergronden waaronder de hechtingstheorie.
2003 - 2018
OMGANGSBEGELEIDER - Werkzaamheden: Begeleiden van kinderen van gescheiden ouders in de leeftijd van 0 – 12 jaar gedurende bezoektijden aan hun niet-verzorgende ouder - Begeleidingsgesprekken met kinderen en zowel verzorgende- als niet verzorgende ouder - Daarnaast zorg dragen voor de rapportage van deze bezoeken en gesprekken.
1999 - 2008
OUDER/KINDBEGELEIDER BOBY-GROEP - Werkzaamheden: Zorg dragen voor de uitvoering van de behandeling aan de ouders en baby’s tot 2 jaar in de groep en thuis - Later is deze leeftijd uitgebreid naar 4 jaar.
1986 - 1999
GROEPSLEIDER - Werkzaamheden: Begeleiden van 5 à 6 kinderen (tussen de 2 en 7 jaar) in de leefgroep die om diverse uiteenlopende redenen vastgelopen zijn in hun ontwikkeling en/of thuissituatie.
1985 - 1986
VRIJWILLIGERSWERK BIJ BODDAERTCENTRUM - Werkzaamheden: Begeleiden van de groep kinderen in de leeftijd van 5 - 13 jaar - assisteren ouderbegeleider tijdens oudergesprekken en het mede opstarten van het nieuwe Boddaertcentrum.
- 1985
Sociale Academie - Inrichtingswerk - Maatschappelijk werk - Vakken: gezinssystemen, methodiek M.W., psychologie, methodiek I.W., assertiviteitstraining.
- 1981
VWO Atheneum
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl