Bent u op zoek naar een creatieve en hulpvaardige vrouw die ook nog eens oplossingsgericht en leergierig is?
Dan is Merel de ideale kandidaat voor u!
Door eerdere werkervaringen is Merel het gewend om klantgericht te werken en is zij van vele markten thuis. Sterk in communicatie en denkt altijd in oplossingen. Momenteel is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Merel vindt het belangrijk om voldoening uit haar werk te halen en het indelen van haar eigen agenda is iets wat zij enorm ambieert. Bij interesse neem contact met ons op!

2016 - Heden
Dual consession manager retail - Verantwoordelijk voor zowel de shops als het team, de voorraad en de administratie.
2016 - 2016
GSM Adviseur Managed Services - Verantwoordelijk voor de eerste lijns klant contact van RWS. Zorgen dat de eindgebruiker tevreden is. Voornamelijk inbound telefoonverkeer, administratie in TopDesk, mail en zo nodig ook outound.
2014 - 2016
Assistent store manager - Verantwoordelijke bij afwezigheid van de store manager. Tevens ondersteuning van de store manager. Verantwoordelijk voor de VM en etalages van de winkel. Verzorgen van de winkel, klanten correct helpen en adviseren, verwerken van stock en voorraad bij leveringen. Sleutelverantwoordelijke, openen en sluiten van de winkel. Afrekenen van aankopen, retouren afhandelen en andere kassa werkzaamheden. Andere administratieve werkzaamheden zoals budgetsheets en productiviteit up-to-date houden.
2005 - 2013
Directie secretaresse/administratief medewerkster - Doorgegroeid vanuit callcenter. Taken: agenda beheer, administratie, ontvangen van gasten, afhandelen van telefoonverkeer, personeelsadministratie van 45 parttime werknemers, inroosteren van medewerkers, salarisadministratie.
- 2005
Schoonheidsverzorging - diploma behaald
- 2001
Montessori college Maastricht
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl