Phil is een rustige zelfstandige werker die graag de handen uit de mouwen steekt. Stressbestendigheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn eigenschappen die hem als persoon goed omschrijven. Hij vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en gaat gewapend met zijn gevoel voor humor elke
nieuwe uitdaging te lijf. Na jarenlang in de beveiliging te hebben gewerkt, zou Phil nu graag willen werken als medewerker meldkamer of in de logistiek bij een internationaal bedrijf waar Engels de voertaal is.

 

 

2001 - 2003
Beveiligingsbedrijf luchthaven, High Risk Flight Profiler. Werkzaamheden: Beveiligingsrisico inschatten van passagiers en bagage met ondersteuning van de nieuwste x-ray apparaten , Passagiers identiteit controleren en vastleggen door controle reispapieren mondelinge profielschets. Risico passagiers fouilleren en handbagage nader onderzoeken. In en om vliegtuigen patrouilleren en tevens bewaking van de vliegtuigen.
2003 - 2007
Vrachtdistributiebedrijf luchthaven, Kelder coördinator / Supervisor. Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor al het ICTS personeel in de bagagekelder van Schiphol. Collega’s briefen over werkinstructies. Overzicht houden over en verantwoordelijkheid voor Teamleaders. Trouble shooter voor diverse voorkomende problemen op de Werkvloer, zoals gevonden wapens en illegale goederen. Supervisors zijn tevens contactpersoon tussen ICTS-NAS en de Schiphol supervisors.
dec. 2007 - juli 2011
Beveiligingsbedrijf, Object Beveiliger. Werkzaamheden: Toegangscontrole van personeel en vracht, receptiediensten, openings/brand/sluit en controleronden lopen, CCTV bedienen en meldkamer werkzaamheden.
juli 2011 - heden
Beveiligingsbedrijf, Object Beveiliger Werkzaamheden: Toegangscontrole van personen en goederen, receptiediensten, openings-/brand-/sluit- en controleronden lopen. Sleutel beheer.
1980 - 1984
O levels ( Engelse opleiding vergelijkbaar met MAVO) Diploma gehaald 1984
2002 - 2002
Meerkleuren offset drukker. Diploma gehaald 2002
2002 - 2002
Beveiliger 2. Diploma gehaald 2002
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl