Raymond is een man van 50 jaar en werkt al meer dan 25 jaar als Kok in verschillende horeca bedrijven. De laatste 17 jaar is hij werkzaam geweest als kok in twee verschillende a la carte restaurants. Hij zit nog vol energie om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
2015 - heden
Zelfstandig werkend kok - Strandpaviljoen - Werkzaamheden: bestellingen doen en bij binnenkomst controleren en opruimen volgens de haccp - voorbereidende werkzaamheden/productie - voorbereiden en maken van lunches, diners en buffetten - menukaarten samenstellen - schoonmaakwerkzaamheden - wassen draaien - leerlingen inwerken en begeleiden.
2005 - 2015
Zelfstandig werkend kok - in een restaurant - Werkzaamheden: bestellingen doen en bij binnenkomst controleren en opruimen volgens de haccp - voorbereidende werkzaamheden/productie - voorbereiden en maken van lunches, diners en buffetten - schoonmaakwerkzaamheden - wassen draaien.
1998 - 2004
Zelfstandig werkend kok / Sous-chef in een hotel - Werkzaamheden: bestellingen doen - bij binnenkomst controleren en opruimen volgens de haccp - voorbereidende werkzaamheden/productie - voorbereiden en maken van lunches, diners en buffetten - schoonmaakwerkzaamheden - wassen draaien - roosters maken - Leerlingen inwerken en begeleiden.
1997 - 1998
Zelfstandig werkend kok in een hotel - Werkzaamheden: voorbereidende werkzaamheden/productie - voorbereiden en maken van lunches en diners.
1994 - 1995
Zonnebankproductie - werkzaamheden: productiewerk
1994 - 1994
Zelfstandig werkend kok in een strandpaviljoen - Werkzaamheden: bereiden van lunches en diners.
1992 - 1993
Matroos - Werkzaamheden: begeleiden van auto’s /fietsers die op de boot komen en afrijden - onderhoudswerkzaamheden
1990 - 1992
Diverse werkzaamheden via uitzendbureaus - o.a. Steigerbouw / schildersbedrijf / Havenarbeider/ Binnenvaart - Werkzaamheden: steigers opbouwen - schilderwerkzaamheden - laden en lossen van schepen op de haven - schoonmaken van schip - sluizen varen - laden en lossen van vracht
2010 -
Sociale Hygiëne via SVH - Diploma - Sociale Hygiëne
1996 - 1997
SVH (Onderwijscentrum Horeca) -Diploma - Restaurantkok
1985 - 1990
LTS - Diploma - Consumptieve techniek - Koken/Bakken/Serveren