Roxanne is een denker en weet wat ze wil. Ze is creatief en haalt plezier uit het bedenken van nieuwe oplossingen, zowel werk gerelateerd als op persoonlijk vlak. Ze is nauwkeurig, ordelijk en werkt gestructureerd. In de omgang met mensen is ze tactvol en werkt graag in teamverband.

2018 - heden
Shift leader emballage afdeling. Aansturen en begeleiden van het team. Inboeken van de binnenkomende vrachten, ordenen van het magazijn. Zorg dragen voor goede verwerking van afvalstromen. Invoeren van cijfers en targets en zorgen dat deze worden behaald. Voeren van voortgangsgesprekken, opstellen van werkschema's en administratieve werkzaamheden.
2012 - 2018
Plaatsvervangend werkvoorbereider / meewerkend voorman. Allround productiemedewerker, assembleren van hoogwaardige ventilatie producten. Aansturen van het team, planning van de werkzaamheden, werk voorbereiden en orderverwerking. Vergaderingen organiseren en leiden. Administratieve werkzaamheden.
2012 -
Assemblage medewerker. Inpakken en verpakken van producten. Gereed maken voor transport.
2011 - 2012
Allround medewerker. Gereed houden van de kantine en poetsen van de kantoren. Balie- en administratieve werkzaamheden. Ordenen, organiseren, werkformulieren bijhouden, telefoon aannemen. Eerste aanspreekpunt van cliënten.
2007 - 2011
Allround kapster. Voorbereiden, uitvoeren en evalueren van vaktechnische handelingen, permanenten, knippen/snijden, föhnen, (ont)kleuren, watergolven van heren, dames en kinderen. Klantgericht, vriendelijk en een goede sfeer in de salon creëren. Kennis van producten behouden en advies geven aan klanten. Planningen maken en kleine administratieve werkzaamheden.
2007 - 2008
Uiterlijke verzorging, visagist. MBO niveau 4, diploma behaald.
2005 - 2008
Uiterlijke verzorging, allround kapster. MBO niveau 4, diploma behaald.
2001 - 2005
VMBO, richting zorg en welzijn, diploma behaald.
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Hugo van der Goeslaan 2-8506
5613 LG Eindhoven

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl