Yvonne is een enthousiaste en vriendelijke vrouw. Met veel plezier heeft ze in de zorg gewerkt en zoekt een andere passende baan.  Contact met anderen mensen is wat ze belangrijk vindt in haar nieuwe werkplek. Het werken in een assisterende /ondersteunende rol past goed bij Yvonne.  Ze haalt plezier uit het werken in een team. Ze is geïnteresseerd, kan zich goed verplaatsen in de ander en zal niet snel veroordelen. Ze wil graag blijven leren en denkt graag om dingen te verbeteren. In haar vrije tijd is ze graag  creatief bezig, ze boetseert graag met klei en heeft een affiniteit met bloemen en planten.

Naast een betaalde baan, is ze ook geïnteresseerd in meeloopdagen en stages om te ervaren welke baan goed bij haar past.

 

 

2007 - heden
Woonbegeleider Werkzaamheden: - Verstrekken eten en drinken aan bewoners - Dagbesteding - Koken - Schoonhouden keuken en huiskamer - Begeleiden bewoners naar toilet - Bestellen van benodigdheden huiskamer
2002 - 2007
Ondersteunend medewerker in gezinnen Werkzaamheden: - Verzorging, opvoeding en ondersteuning bieden
1994 - 1996
Klasse-assistente Werkzaamheden: - Ondersteunen van leerkrachten in hun werkzaamheden - Observeren van kinderen, testen afnemen.
-
-
MAVO
-
MBO, Kinder- en jeugdverzorging
-
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl