Allround magazijnmedewerker die is omgeschoold naar recruiter met een passie voor de logistieke sector. Doorzetter, nauwkeurig, betrouwbaar, collegiaal. Ik hou van klussen in huis en tuin; mountainbiken; activiteiten ondernemen met mijn gezin; computeren.

nov 2022 - sep 2023
Recruiter. Op diverse vacaturebanken zoeken naar personeel in de logistieke sector; profielen bespreken met de adviseurs op de diverse vestigingen; administratieve verwerking van de gevonden profielen.
mrt 2022 - nov 2022
Allround Magazijnmedewerker. Orderpicken. Afsluiting, rubber gereedschap pakken en klaarleggen voor de inpak om daarna in te pakken in dozen of kisten en verzendklaar maken; inpakken van goederen voor klant en voor de fabriek; miniload scannen en pick opdrachten verzamelen / klaar zetten.
2020 - feb 2022
Vak verantwoordelijke medewerker. Klanten te woord staan; vakkenvullen; silo draaien met zand en cement; reachtruck en heftruck besturen; scannen voor uitboeken van producten; opzoeken van producten voor prijsopgave; platen op maat zagen in zagerij.
2018 - 2020
Magazijnmedewerker. Laden en lossen van vrachtauto’s; inkomende goederen uitsorteren en op locatie zetten; inboeken in het SAP-systeem.
2013 - 2018
Allround Magazijnmedewerker. Palletkraan bedienen; miniload scannen; pick opdrachten verzamelen en klaarzetten; retourproducten administratief verwerken inpakken van goederen; inkomende goederen in ontvangst nemen en inboeken; laden en lossen vrachtwagens.
2012 - 2013
Allround Magazijnmedewerker. Orderpicken d.m.v. een scanpistool; inkomende goederen uitsorteren; laden en lossen; stapelen van producten op pallets.
2005 - 2012
Allround Magazijnmedewerker. Orderpicken; melden van uitgaande goederen; laden en lossen; administratieve werkzaamheden.
2000 - 2005
Magazijnmedewerker. Orderpicken, laden en lossen, scannen van producten voor het inpakken.
-
VCA Basis Heftruckchauffeur (verlopen)
-
LTS Automonteur (diploma niet behaald)
-
KMBO Autospuiter (diploma niet behaald)
-
KMBO Detailhandel (diploma niet behaald)
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl