Anne heeft écht hart voor dieren, maar ook voor mensen. Het liefst zet Anne zich voor iedereen in. Ook autorijden is een van haar favoriete bezigheden, en het liefst maakt zij van haar passie haar werk.
Anne is creatief, ontzettend klantvriendelijk en kan goed aanpakken. Je zou haar motto kunnen omschrijven als : ‘Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?’.

2016 - heden
Technisch tekenaar - Werkzaamheden : Het maken en controleren van plantekeningen in Excel (kabels en leidingen). - Indien nodig werkvoorbereider mailen/bellen als er informatie mist. - Uren bijhouden per project. - Nieuwe collega’s begeleiden gedurende inwerkperiode.
2016 - 2016
Medewerker dierenwinkel - Werkzaamheden: Het schoonmaken van de verblijven van knaagdieren en vogels. - Het voeren van dieren. - Kassawerkzaamheden.
2012 - heden
Honden uitlaatservice - Werkzaamheden : Oppassen, uitlaten en verzorgen van honden wanneer eigenaren niet aanwezig zijn.
-
Vrijwilliger ANWB Automaatje - Werkzaamheden : Wandelingen maken met persoon in kwestie. - Mensen een dagje mee uit nemen per auto.
-
Vrijwilliger voedselbank - Werkzaamheden : Voedsel pakketten leveren bij mensen die zelf niet in staat zijn deze op te halen.
2012 - 2016
MAVO
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl