Edwin is sociaal, eerlijk en door zijn vriendelijke karakter maakt hij gemakkelijk contact met ieder ander. Met de juiste flexibiliteit en doorzettingsvermogen is hij een aanwinst voor ieder bedrijf en hij staat dan ook open voor verschillende uitdagingen.

2018 - heden
Chef kok - werkzaamheden; (Voor)bereiden maaltijden, verantwoordelijk voor inkoop en opslag, kostprijs en verkoopprijs berekenen, personeelsplanning maken, onkosten berekening, verantwoordelijk voor opslagruimtes keuken/magazijn, onderhoud van contact met leveranciers, menu's opstellen voor feesten en partijen, seizoensgebonden suggesties opstellen, HACCP.
2014 - 2018
Chef kok - werkzaamheden; (Voor)bereiden maaltijden, verantwoordelijk voor inkoop en opslag, kostprijs en verkoopprijs berekenen, personeelsplanning maken, onkosten berekening, verantwoordelijk voor opslagruimtes keuken/magazijn, onderhoud van contact met leveranciers, menu's opstellen voor feesten en partijen, seizoensgebonden suggesties opstellen, HACCP.
2013 - 2014
Zelfstandig werkend kok - werkzaamheden; (Voor)bereiden maaltijden, verantwoordelijk voor opslagruimtes keuken/magazijn, onderhoud van contact met leveranciers, menu's opstellen voor feesten en partijen, seizoensgebonden suggesties opstellen.
2008 - 2013
Chef kok - werkzaamheden; (Voor)bereiden maaltijden, verantwoordelijk voor inkoop en opslag, kostprijs en verkoopprijs berekenen, personeelsplanning maken, onkosten berekening, verantwoordelijk voor opslagruimtes keuken/magazijn, onderhoud van contact met leveranciers, menu's opstellen voor feesten en partijen, seizoensgebonden suggesties opstellen.
1992 - 2008
Zelfstandig werkend kok - werkzaamheden; (Voor)bereiden maaltijden, verantwoordelijk voor opslagruimtes keuken/magazijn, onderhoud van contact met leveranciers, menu's opstellen voor feesten en partijen, seizoensgebonden suggesties opstellen.
1992 - 1992
Kelner - Werkzaamheden; ontvangt de gasten, wijst hen een tafel toe en brengt de menukaart, adviseert de gasten bij hun keuze, neemt de bestelling op en geeft die door aan de keuken, serveert de gerechten en dranken aan tafel, maakt de rekening en rekent af.
1991 - 1992
Tank chauffeur ; chauffeurswerkzaamheden.
1990 - 1991
Kelner - Werkzaamheden; ontvangt de gasten, wijst hen een tafel toe en brengt de menukaart, adviseert de gasten bij hun keuze, neemt de bestelling op en geeft die door aan de keuken, serveert de gerechten en dranken aan tafel, maakt de rekening en rekent af.
- 1990
HBO Kok/Kelner - Diploma behaald
- 1886
Secundair onderwijs kok/ kelner - Diploma behaald
- 1985
LTS Consumptieve techniek - Diploma behaald
- 1983
MAVO - Diploma behaald
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl