Na 28 jaar met plezier gewerkt te hebben via verschillende uitzendbureaus, is Edwin op zoek naar een andere baan. Bij voorkeur een baan waarin hij zittend werk kan doen. Edwin is een gemotiveerde man met veel elektrotechnische kennis. Hij is graag met zijn handen bezig. Edwin is zelfstandig, flexibel en nauwkeurig. Hij is per direct beschikbaar.

2002 - heden
Zelfstandig Panelenbouwer, Aditech BV. Werkzaamheden : Het aanleggen van diverse installaties t.b.v. verlichting, wandcontactdozen, brandmeld, beveiliging, computernetwerken en patchkasten. Het bundelen, afmonteren en het testen ervan. Panelenbouwen; montageplaten, boren, opzetten, componenten plaatsen/coderen, klemmenstrokenplaatsen/coderen en bedraden (inbouwen in staande kasten). Het hangen van kabelbanen aan plafond inclusief stijg- en zakstukken. Ook leidingen in en op muren maken. Het solderen van componenten zoals bedrading, schakelaars, potmeters en led's. Het inbouwen van wartels, ventilatoren, airco's, schakelaars en led's in kastdeuren c.q. kasten. Machinebouw, bekabelen, bundelen, kasten en componenten(werkschakelaars, sensoren etc.) aansluiten.
1996 - 2002
Eerste Elektromonteur, Multi Systems Engineering BV. Werkzaamheden : Het aanleggen van diverse installaties t.b.v. verlichting, wandcontactdozen, brandmeld, beveiliging, computernetwerken en patchkasten. Het bundelen, afmonteren en het testen ervan. Panelenbouwen; montageplaten, boren, opzetten, componenten plaatsen/coderen, klemmenstrokenplaatsen/coderen en bedraden (inbouwen in staande kasten). Het hangen van kabelbanen aan plafond inclusief stijg- en zakstukken. Ook leidingen in en op muren maken. Het solderen van componenten zoals bedrading, schakelaars, potmeters en led's. Het inbouwen van wartels, ventilatoren, airco's, schakelaars en led's in kastdeuren c.q. kasten. Machinebouw, bekabelen, bundelen, kasten en componenten(werkschakelaars, sensoren etc.) aansluiten.
1996 - 1996
Tweede Elektromonteur, HVL, Werkzaamheden: Het aanleggen van verlichting, wandcontactdozen, brandmeld- en zusteroproep installatie.
1996 - 1996
Elektrotechnisch Tekenaar, Elta J. claas BV. Werkzaamheden: Interne opleiding computertekenen gedaan, maar was helaas niet vlug genoeg met oppikken van de stoft.o.v. de andere collega's. Het positieve is dat ik het in ieder geval heb geprobeerd.
1995 - 1996
Elektromonteur, Detron. Werkzaamheden: Het aanleggen van diverse voedingskabels en het bundelen ervan in het PSV stadion. Tevens het aansluiten van verlichting op het dak.
1994 - 1995
Aankomend Tekenaar Leidingregistratie, TSC Zuid BV, Werkzaamheden: Het tekenen en digitaliseren van de leidingtekeningen m.b.t. elektriciteitsleidingen van de PNEM.
1994 - 1994
Elektromonteur, ITM Martin de Bruin BV. Werkzaamheden: Het monteren van bedradingsgoten langs de lopende band, het bekabelen en aansluiten van de diverse schakelaars en of sensoren.
1993 - 1994
Technisch Medewerker, VHE Techniek BV. Werkzaamheden: Het maken van kabels met connectoren voor DAF.
1993 - 1993
Hulpmonteur, Maas Services via Randstad uitzendbureau. Werkzaamheden: Het plaatsen van sigarettenautomaten op een sokkel of aan de wand bij klanten.
1993 - 1993
Elektromonteur, Water & Gijsbers, Werkzaamheden: Het aanleggen van bekabeling t.b.v. verlichting, wandcontactdozen en het afmonteren ervan.
1992 - 1993
Militaire Dienst, 12 BEVO. Werkzaamheden: Als dienstplichtig bijrijder op de vrachtwagen.
1992 - 1992
Bedradingsmonteur, Techno Time BV. Werkzaamheden: Het maken van verschillende kabels en connectoren.
1995 - 1998
Technisch Sterkstroom Installaties. Vereniging Elektrotechnisch Vakonderwijs
1988 - 1992
MBO in Energietechniek, MTS.
1986 - 1988
LTS in Elektrotechniek, LTS.
1984 - 1986
MAVO. Middenschool (vergelijkbaar met 2 jaar MAVO)
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl