Even voorstellen: Henriet, moeder en partner, mensenmens, taakgericht met uitstekende intuïtieve vaardigheden. Henriet kan mensen over het algemeen goed uitlezen en heeft oprechte aandacht voor eenieder. Zorgvuldig, verantwoordelijk, zeer klantvriendelijk en representatief; dit typeert haar  helemaal!
In haar vrije tijd loopt zij graag hard en leest graag een goed boek.

2015 - heden
Pedagogisch medewerker Het verzorgen en begeleiden van kinderen op een stamgroep in de leeftijd van 0-4 jaar. Veiligheid, structuur en stimulans bieden. Eerste aanspreekpunt voor ouders. Observeren van kinderen en hierover rapporteren. Kwaliteitsbewaking. Inroostering van zowel kinderen alsook van pedagogisch medewerksters.
2014 - 2015
Promotie medewerker Het inplannen en maken van bezoeken aan installateurs, groothandels alsmede beurzen, met als doel mensen enthousiast te krijgen voor de specifieke producten. Administratieve ondersteuning.
2006 - 2008
Postsorteerder Alle voorkomende werkzaamheden rondom het sorteren en verwerken van zowel pakketpost als briefpost.
2004 - 2006
secretaresse Agendabeheer. Eerste telefonisch aanspreekpunt. Routes voor de taxateurs uitzetten. Maken en inplannen van afspraken. Verwerken van de post. Op peil houden kantoorbenodigdheden. Verdere administratieve ondersteuning. Het thuis uittypen, uitwerken en ordentelijk maken van handgeschreven taxatierapporten.
1997 - 1999
HBO Verpleegkunde Propedeutisch diploma + 20 deelkwalificaties
1993 - 1997
MDGO verpleging

Bij interesse neem contact op met

Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl