Ilona heeft al erg lange tijd als verkoopmedewerk ervaring kunnen op doen. Momenteel is zij opzoek naar een nieuwe uitdaging waar zij haar enthousiasme en sociale vaardigheden in kwijt kan.

2020 - Heden
Verkoopmedewerkster - Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor advies en verkoop van dames en heren kleding, -sokken, panty’s en toebehorende artikelen -Winkelpresentatie - Verwerken van inkomende goederen - Het openen en afsluiten van de winkel - Kassa.
2018 - 2020
Verkoopmedewerkster - Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor advies en verkoop van kleding en schoenen - Winkelpresentatie - Verwerken van inkomende goederen - Kassa.
2018 - 2018
Winkelmedewerkster zorgwinkel - Werkzaamheden: Heel veel advies geven van de zorgartikelen - Verantwoordelijk voor de uitleen/verhuur en verkoop van de zorgartikelen - Bestellingen en het verwerken van inkomende goederen - Beantwoorden van de telefoon en mail - De bijbehorende administratie - Winkelpresentatie - Kassa - Het openen en afsluiten van de winkel.
2017 - 2017
Medewerkster productie/magazijn - Werkzaamheden: Het ompakken van medicijnen en controlewerkzaamheden.
2017 - 2017
Verkoopmedewerkster - Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor advies en verkoop van schoenen - Winkelpresentatie - Verwerken van inkomende goederen - Kassa
2015 - 2016
Vrijwilligerswerk Mantelzorg - Medewerkster catering - Werkzaamheden: Het verzorgen van eten en drinken de gehele dag
2011 - 2015
Administratief medewerkster - Werkzaamheden: De algehele administratie die binnen het bedrijf behoren - Het aansturen van de koeriers - Telefonisch bereikbaar voor iedereen en alles - Gedeelte begeleiding van het personeel met beperking - Zorg voor de spoedritten - Indien nodig het rijden van pakketten en spoedritten.
2010 - 2011
Gastvrouw ziekenhuis ter ondersteuning bij de receptie - Werkzaamheden: Het opvangen van patiënten en deze begeleiden e.v.t. met rolstoel - Ondersteuning geven bij de receptie, ambulance opvangen, taxi regelen - Mensen te woord staan, zorg voor de netheid bij binnenkomst.
2009 - 2010
Repro medewerkster - Werkzaamheden: Digitaliseren van archieven - Verwerken van kopieeropdrachten - Halen en brengen van opdrachten -Bijkomende werkzaamheden: telefonisch klanten te woord staan, behandeling van e-mails, inbinden, lamineren, machines bijvullen en gereedmaken van verzendpakketten
2008 - 2009
Administratief ondersteunend medewerkster (als vrijwilligster) - Werkzaamheden: ondersteunen van de administratief medewerkers van het MCC - Verantwoordelijk voor Archivering van patiëntdossiers - Verzending van patiëntdossier naar behandelend artsen - Patiëntdata inventariseren en verzamelen t.b.v. dossiervorming - Verwerken van in – en externe post.
2003 - 2004
Operator koffieautomaten - Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor de totale verzorging van alle koffieautomaten binnen Rijkswaterstaat - Beheer van verbruik – en gebruiksadministratie - Bestellen van voorraden en onderdelen - Onderhoud en bijvullen van de automaten - Verhelpen van technische storingen.
1985 - 2003
Post bestelster - Werkzaamheden: Uitpakken en sorteren van poststukken - Voorsorteren en bezorgen van poststukken - Administratie van port en antwoordstukken - Baliewerk, uitreiking poststukken vanaf kantoor en administratie.
1981 - 1985
Verkoopster kleding en textiel - Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor advies en verkoop van kleding en textiel - Winkelpresentatie - Verwerken van inkomende goederen - Bestellingen - Kassa.
1978 - 1982
LHNO
2007 - 2007
Cursus ECDL, Europees computerrijbewijs
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl