Irene is een enthousiaste, gedreven dame die heeft besloten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Zij is opzoek naar een baan waar zij haar passie in kwijt kan. Irene heeft heel wat jaren ervaring in verschillende functie. Nu wil zij opzoek naar een baan waar zij mensgericht aan de slag kan en waar zij voldoening uit kan halen.

2018 - heden
Schoonmaak Medewerker - Werkzaamheden: Reinigen van sanitair en keuken - Opruimen van achtergelaten vuil in openbare ruimtes en kantoren - Zorgen dat reinigingsmiddelen op de juiste wijze gebruikt en weggezet worden - Signaleren van probleemgebieden en ook deze weer blinkend schoon achter laten - Kennis en ervaring van schoonmaakmiddelen en apparatuur overbrengen - Stofzuigen - Dweilen - Stoffen en moppen van de vloer.
2018 - 2019
Housekeeping en leidinggevende - Werkzaamheden: Afhandelen van alle taken in een vlot tempo - Kalm blijven onder een hoge werkdruk - Effectief indelen van werkzaamheden - Vriendelijk en servicegericht omgaan met klanten - Schoonmaken van de werkplek - Terugkerende werkzaamheden.
2013 - 2019
Logistiek Medewerker - Werkzaamheden: Orderpicken en zorgen voor juiste registratie van voorraad artikelen voor het magazijn - Helpen van collega's wanneer het eigen werk eerder klaar is - Scannen en ompakken van artikelen zoals voorgeschreven - Signaleren van problemen en deze zoveel mogelijk zelfstandig oplossen - Opruimen van het magazijn zodat alle artikelen goed vindbaar zijn.
2009 - 2013
Thuiszorg - Werkzaamheden: Vriendelijk en servicegericht omgaan met klanten - Afhandelen van alle taken in een vlot tempo - Schoonmaken van de werkplek.
1989 - 2009
Machineoperator assistent drukker.
-
Zorg / Huishoudelijk - MBO streekschool vakopleidingen - Lessen in zorg en huishoudelijke taken.
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl