John is een  sociaal, enthousiast persoon. Hij is communicatief sterk en heeft het vermogen om mensen te coachen.
Hij is stressbestendig en heeft door zijn ervaringeen goed gevoel voor klantvriendelijkheid.
Hij is behulpzaam en hij vindt het leuk om andereneen voorzet te geven, zodat zij kunnen scoren.

2010 - 2015
Bezorger plus Albert Heijn werkzaamheden: Het begeleiden en coordineren van het laadproces. Inname en uitgifte van middelen aan bezorgers. Het opleiden van nieuwe bezorgers. Het aansturen en motiveren van personeel. Het uitvoeren van administratieve taken. Meedenken over procesverbetering.
2015 - 2016
Teamleider bezorging Coolblue werkzaamheden: Het coachen, sturen en motiveren van onze bezorgers. De selectieprocedure en het aannemen van bezorgers. Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren. Inwerken van nieuwe teamleiders. Dagstart bij aanvangst van dienst. Het zorgen voor een optimale bezetting en inzet van het team. Het team elke dag een beetje beter maken met klantgerichte trainingen en persoonlijke begeleiding. De planning van ritten en rittenbegeleiding
2016 - 2017
Senior teamleider Post NL warehouse werkzaamheden: Het coachen, sturen en motiveren van de teamleiders met als speerpunt "Lean en Mean". De gehele uitvoering van het sorteerproces met daarbij continu streven naar verbetering gericht op efficiency, sorteerkwaliteit, scankwaliteit, export, transport, personeel en het minimaliseren van verzuim. Metingen tijdens het proces analyseren en verwerken in rapportages. functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren. Uitdragen en bewaken van kwaliteitseisen. Verbetervoorstellen aandragen en implementeren.
2017 - 2018
Afdelingshoofd uitgaande goederen Intertoys. werkzaamheden: De algehele verwerking van de orderpick en werkvoorbereiding van en naar winkels en klanten. Optimale inzet van mensen en middelen binnen het magazijn. Bewaken en uitvoeren van doelstellingen van het managment. Het optimaliseren van processen met LEAN. Het begeleiden en coachen van mijn team. Het aansturen van 30 magazijnmedewerkers en 6 1e medewerkers.
2018 - heden
Teammanager ontvangt goederen. werkzaamheden: Het besturen van de totale operatie met betrekking tot de goederenontvangst. Optimale inzet van mensen en middelen binnen het magazijn. Bewaken en uitvoeren van doelstellingen van het managment. Registratie HACCP Het begeleiden en coachen van mijn team. Het bewaken van processen met LEAN als basis
2007 - 2011
MBO grafisch Lyceum Rotterdam
2004 - 2007
Havo Economie en maatschappij
2000 - 20004
VMBO T Economie
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Hugo van der Goeslaan 2-8506
5613 LG Eindhoven

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl