Bent u op zoek naar een gedreven en representatieve collega, dan is Michelle de geschikte kandidaat voor uw organisatie!

Michelle is op zoek naar een afwisselende functie, een positieve en energieke werkomgeving past bij haar. Michelle staat open voor persoonlijke ontwikkeling en het leren van nieuwe dingen. Ze is accuraat, betrouwbaar en betrokken. Als een echte regelaar ziet zij overal een uitdaging in. Mensen helpen geeft haar energie en ze heeft oprechte aandacht voor de persoon tegenover haar.

Michelle zoekt een nieuwe baan in de richting van administratief medewerker of receptionist.

2012 - heden
Store manager retail - verantwoordelijk voor het behalen van omzettargets en KPI's, analyseren van verkoopcijfers en conversies, administratieve taken, kassa, coachen en ontwikkelen van het team, recruiten van personeel, visual merchandising, voorraadbeheer.
2004 - 2011
Assistent store manager/verkoopmedewerker - kledingzaak - verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op de winkelvloer, adviseren en helpen van klanten, ondersteunen van de storemanager, coachen van het verkoopteam, behalen van commerciele targets, verantwoordelijk voor perfecte presentatie van de winkel en magazijn, klachtafhandeling.
2001 - 2005
Grafisch intermediair - MBO niveau 4
2000 - 2001
Grafisch vormgeven
1997 - 2000
MAVO
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl