Monique is een teamplayer die ook heel goed zelfstandig kan functioneren. Zij heeft een goed analytisch en probleemoplossend vermogen zonder de commerciële belangen van een werkgever uit het oog te verliezen. Daarbij is zij flexibel , klantgericht, leergierig en maakt zij makkelijk contacten.

2000 - heden
Customer Retention Advisor Oplossen van problemen die zich voordoen in binnen- en buitenland bij het versturen van de zendingen binnen ons netwerk. Dit in samenwerking met collega’s in binnen- en buitenland met de middelen die wij ter beschikking hebben en de klanten. De problemen kunnen zich voordoen bij onder andere levering en bij douane afhandeling maar ook bij vertraagde leveringen, vermiste en gevonden zendingen. Maar ook het beantwoorden van vragen van de klanten met betrekking tot hun zending(en).
1999 - 2000
Commercieel Medewerker Binnendienst Verwerken van de binnengekomen orders en het factureren van de orders. Geven van productinformatie aan klanten en het afhandelen van klachten.
1997 - 1999
Unitmanager Mobiele surveillancedienst Verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkzaamheden van de Mobiele Surveillancedienst op het gebied van personeel, honden , materieel , uitvoering van de beveiligingstaken, urenadministratie en commerciële activiteiten.
1984 -
Voeding en Diëtetiek, Hogeschool Nijmegen, studierichting Onderzoek, diploma gehaald
1983 -
MAVO
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Hugo van der Goeslaan 2-8506
5613 LG Eindhoven

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl