Ronald heeft meer dan 25 jaar ervaring in zowel operationele als leidinggevende functies. Integriteit, openheid en eerlijkheid, daar staat hij voor. Empathie is een sterke eigenschap van hem. Alsmede het vermogen om diverse invalshoeken te gebruiken om een goed overzicht te krijgen. Impulsiviteit is hem vreemd en denkt goed na binnen verantwoordelijkheid en gevolgen voordat hij een beslissing neemt. Hij houdt van orde, netheid en discipline, van aanpakken, doelen stellen en is oplossingsgericht.

2015 - Heden
Als Team Leader Operations heeft hij in diverse provincies gewerkt. Daar is hij operationeel verantwoordelijk voor meerdere locaties en leidinggevend over meer dan honderd medewerkers. Direct aanspreekpunt voor opdrachtgevers: Frequent overleg met opdrachtgever over de dienstuitvoering , procedures, instructies, RI&E en verbeterpunten. Direct aanspreekpunt voor medewerkers. Functionering- en vitaliteit gesprekken, verzuimbegeleiding ( van A tot Z conform Wet van poortwachter) . Werkzaamheden: Begeleiding nieuwe medewerkers ( van sollicitatie gesprek tot plaatsing op locatie) Juiste documentatie, verslaglegging en dossiervorming. Participerend en uitvoerend bij capaciteitsberekeningen en planningszaken . Schouw en opstart nieuwe opdrachtgevers en RI&E tijdelijke opdrachten.
2013 - 2015
Hoofdbeambte: Uitvoerend in beveiligingswerkzaamheden, verantwoordelijk voor het toegangscontrolesysteem , alarminstallatie, Instructies en RI & E, Aanspreekpunt voor opdrachtgever. Voeren van functioneringsgesprekken.
2007 - 2013
Coordinator Security & Receptie Operationeel verantwoordelijk voor de dienstuitvoering op locaties voor zowel beveiliging als receptie - Coördinator Mobiel Surveillance regio 6500-6999 Controle en updaten van gegevens en instructies van Mobile Surveillance bij diverse opdrachtgevers - Geconsigneerd planner. 4 wekelijks weekend dienst voor adhoc planningsproblemen
2004 - 2007
Teamcoördinator: Uitvoerend in beveiligingswerkzaamheden, verantwoordelijk voor het toegangscontrolesysteem, alarminstallatie, Instructies en RI & E, Aanspreekpunt voor opdrachtgever. Voeren van functioneringsgesprekken.
1999 - 2004
Manager operationele dienst: Verzuim, functioneringsgesprekken, aanspreekpunt medewerkers en opdrachtgever. Planning en facturatie.
1985 - 1999
Diverse werkzaamheden in de beveiliging en productie.
-
BHV - Geldig tot 08-03-2021
-
Praktijkbegeleider beveiliging
-
Vakdiploma beveiliging
-
Algemeen beveiligingsmedewerker
-
Lead 1 Operationeel leidinggeven
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Hugo van der Goeslaan 2-8506
5613 LG Eindhoven

Dirk Meijer:
06-12715156
info@denieuwekracht.nl