Salvatore is een vakman. Hij was operator van productie machines in een enveloppenfabriek en drukkerij. Hij is leergierig en maak zich nieuwe productiesystemen en werkzaamheden snel eigen. Hij is op verzoek van zijn werkgever vanwege zijn kennis en ervaring lange tijd daar gebleven, maar heeft vanwege een stop van productie moeten besluiten, op zoek te gaan naar een passende baan in de omgeving van zijn woonplaats. Salvatore is een zeer gewaardeerde collega en een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.

2015 - heden
Operator. Werkzaamheden: verantwoordelijk voor de productie van stofzuigerzakken in algemeen - Bewaking van begin van het proces tot het einde - omstelling - onderhoud - reparatie - bediening van verschillende machines - aansturen van medewerkers. Deze werkzaamheden worden in 3 ploegen gedraaid.
2009 - 2014
Steller/ Operator. Werkzaamheden: uitvoeren van fabricage opdrachten m.b.t. enveloppen fabricage-machines - Het voorbereiden en instellen van machines - drukken (flexo full colour) - kwaliteitscontrole - onderhoud machines - Assistentie verlenen aan en opleiden van collega’s. Deze werkzaamheden worden in 3 ploegen gedraaid.
2006 - 2009
Meewerkend voorman. Werkzaamheden: volledige verantwoordelijkheid over het functioneren van een ploeg van 5 operators met bijbehorende kwaliteits-en productiviteitsdoelstellingen. Deze werkzaamheden worden in 3 ploegen gedraaid.
2003 - 2006
Steller/ Operator. Werkzaamheden: uitvoeren van fabricage opdrachten m.b.t. enveloppen fabricage-machines - voorbereiden en instellen van machines - drukken (flexo full colour) - kwaliteitscontrole en onderhoud machines -assistentie verlenen aan en opleiden van collega’s. Deze werkzaamheden worden in 3 ploegen gedraaid.
1991 - 2003
Steller/ Operator. Werkzaamheden: uitvoeren van fabricage opdrachten m.b.t. enveloppen fabricage-machines -voorbereiden en instellen van machines - drukken (flexo full colour) - kwaliteitscontrole en onderhoud machines - assistentie verlenen aan en opleiden van collega’s. Deze werkzaamheden worden in 3 ploegen gedraaid.
1986 - 1991
Bedrijfsleider restaurant. Werkzaamheden: volledige verantwoordelijkheid voor het restaurant - inkoop - personeel - kwaliteit - service - bediening - leidinggevende aan 4 medewerkers.
1977 - 1986
Kok. Werkzaamheden: hulp kok - hoofd kok - verantwoordelijk voor de keuken - inkoop - bereiden van gerechten - leidinggevend aan 3 medewerkers.
1974 -
Middelbare school afgerond in Italië
Contactgegevens

De Nieuwe Kracht BV
Postbusadres:
Schoenaker 8
6641 SZ Beuningen

Eveline Alofs:
06 - 524 063 62
info@denieuwekracht.nl